اخبار اصلی
1402/2/25 دوشنبه
تجلیل از دانشجوی رتبه برتر جشنواره ملی حرکت در پیام نور مرکز تیران
به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور روز شنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۲ ازخانم افسانه علامی دانشجوی رشته شیمی دانشگاه پیام نور مرکز تیران که در جشنواره ملی حرکت در حوزه فعالیت خلاقانه با موضوع فرآوری از پوست های دورریز بادام به عنوان کربن اکتیو ( طلای سیاه) مقام اول را در جشنواره کشوری حرکت کسب نمودند، تقدیر و تشکر به عمل آمد.

.

تجلیل از  دانشجوی رتبه برتر جشنواره ملی حرکت در پیام نور مرکز تیران

✍️به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور روز شنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۲  ازخانم افسانه علامی دانشجوی رشته شیمی دانشگاه پیام نور مرکز تیران  که در جشنواره ملی حرکت در حوزه فعالیت خلاقانه با موضوع فرآوری از پوست های دورریز بادام به عنوان کربن اکتیو  ( طلای سیاه) مقام اول را در جشنواره کشوری حرکت کسب  نمودند، تقدیر و تشکر به عمل آمد.
در این دیدار دکتر ایرج پور ضمن خوش آمدگویی به ایشان به لزوم تداوم فعالیت‌های علمی و پژوهشی  در دانشگاه و استعدادیابی از میان دانشگاهیان مستعد تاکید کرد. در پایان با اهدا لوح تقدیر از استاد مشاور  سر کار خانم شریف دوست و همچنین خانم علامی تقدیر به عمل آمد.

┅┅❀🇮🇷❀┅┅

🌐http://tiran.isfahan.pnu.ac.ir